Most elárulja másfél éves mesterlevese titkát a Bocuse d'Or-döntős magyar szakács
Pohner Ádám saját fine dining főztjét is meg tudja unni, de a tükörtojást és édesanyja húslevesét soha. HVG-portré.
Pohner Ádám saját fine dining főztjét is meg tudja unni, de a tükörtojást és édesanyja húslevesét soha. HVG-portré.
A kétszeres olimpiai bajnok kardvívó, Szilágyi Áron lelki trénere segítette a világ legrangosabb szakácsversenyén, a Bocuse d’Oron induló magyar csapat felkészülését. Faludi Viktória tanácsadó pszichológus arról is mesélt a hvg.hu-nak adott interjúban, hogy mit gyakoroltak Pohner Ádámmal a leginkább.
Az csak holnap este derül ki, hogy a munka mire volt elég a világ legrangosabb szakácsversenyén.
A Bocuse d'Or hivatalos Twitter-oldalára már felkerültek a fotók a versenyen készült ételekről.
A verseny január végén lesz Lyonban, ahol kétévente mérik össze tudásukat a kontinentális elődöntőkről továbbjutott versenyzők.
A magyar csapat nyolcadik lett, és ezzel bejutott a 2019-es lyoni világdöntőbe.
Pohner Ádámék nagyon szépen, összeszedetten dolgoztak a versenyboxban. Eredményhirdetés holnap.
A Magyarországot képviselő Pohner Ádám hétfőn, a Bocuse d'Or szakácsverseny európai döntőjének első napján versenyez Torinóban. A megmérettetésen a kontinens 20 szakácsa méri össze tudását hétfőn és kedden, közülük tízen juthatnak tovább a 2019-es lyoni világdöntőre.
A Bocuse d'Or európai döntőjét Torinóban rendezik júniusban, és a két évvel ezelőtti európai döntő győztese, Széll Tamás lesz a zsűri elnöke.